Ennyibe kerül – Eladóvá vált a híres magyar sorozat helyszínéül szolgáló lakás!

Ennyibe kerül – Eladóvá vált a híres magyar sorozat helyszínéül szolgáló lakás!

Ennyibe kerül – Eladóvá vált a híres magyar sorozat helyszínéül szolgáló lakás!

Tíz év alatt két és félszeresére emelkedett az értéke annak a II. kerületi lakásnak, amely több mint 9 éven keresztül adott otthont az Éjjel-nappal Budapest című televíziós sorozat karaktereinek. Az ingatlant most piacra dobták és busás összeget kérnek érte.

További friss hírek! >>
Piacra dobták az RTL egykori sikersorozatából, az Éjjel-nappal Budapestből megismert lakást – szúrta ki az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon a Pénzcentrum. Mint ismert, az „ÉNB” az RTL saját gyártású, magyar fikciós reality sorozata volt. 2013. február 11-től 2019. február 15-ig az RTL Klub, majd 2019. február 18-tól 2022. november 18-ig az RTL II sugározta.
A II. kerületi Margit körúton található, 239 négyzetméteres ingatlanért 245 millió forintot kérnek a tulajdonosai.

A II. kerületi Margit körúton, a Margit-híd lábánál található, Dunára néző lakásban összesen 8 szoba kapott helyet. Az ingatlan műszakilag teljesen felújított, illetve részben átalakított. Három szoba falát korábban eltávolították, ám azok igény szerint visszaállíthatók. A tulajdoni lap szerint a lakás 2 helyrajzi számon van, és két önálló bejárattal rendelkezik. A hirdető szerint „kiváló választás lehet cégközpontnak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, vagy egyéb más üzleti célú felhasználásra”.
Pénzcentrum szerint nem először került a piacra az ingatlan, még 2013-ban 360 ezer euróért, azaz akkori forintárfolyamon picivel több mint 105 millió forintért kínálták megvételre akkori tulajdonosai. Ez azt jelenti, hogy 10 év leforgása alatt 2,5-szeresére drágult az ingatlan, ami még az általános ingatlanpiaci szárnyalás mellett is szép teljesítmény.

Bár a jelenlegi 245 millió forintos ár elsőre rengeteg pénznek tűnhet, ez a lakás esetében négyzetméterenként 1,02 millió forintot jelent, ami a jelenlegi, II. kerületi négyzetméterárakhoz képest mondhatni elenyésző. Az ingatlan.com statisztikája szerint a 200-299 négyzetméter közötti, használt lakások átlagára ebben a kerületben 1,28 millió forint/négyzetméter.
 

error: Content is protected !!