Most érkezett a hír – Tóth Gabi nem tudta felkészíteni a versenyzőit!

Most érkezett a hír – Tóth Gabi nem tudta felkészíteni a versenyzőit!

Most érkezett a hír – Tóth Gabi nem tudta felkészíteni a versenyzőit!

Gabi már múlt vasárnap sem érezte jól magát, fájt a torka. Az állapota később rosszabbodott, a mandulagyulladás miatt tályog keletkeztek a torkán. Akkora fájdalmai voltak, hogy kórházi kezelésre szorult.
„Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban. A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – írta a TV2 sajtóosztálya csütörtök délután a közleményében.Hírek a 100 ezer forintos bérkompenzációról! >>
Gabi két versenyzőjét, Oláh Vivient és Halász Rebekát már felkészítették a próbák előtt. Hogy az énekesnő nem tud személyesen segíteni nekik a heti felkészülésben.

A két versenyző egy videóüzenetet kapott Tóth Gabitól, aki elnézést kért a lányoktól azért, mert nem tud jelen lenni, de a távolból küldi nekik az erőt.

Az egyelőre még mindig nem világos, hogy az élő show-n ott tud-e majd lenni az énekesnő.
error: Content is protected !!