NÉHÁNY NAP MÚLVA GYÖKERES VÁLTOZÁS JÖN AZ IDŐJÁRÁSBAN! ÉLVEZD KI AZ UTOLSÓ NAPSUGARAKAT, MERT ELŐBB KELL ELŐVENNED A TÉLIKABÁTOD, MINT HITTED! ITT A LESÚJTÓ ELŐREJELZÉS >>>

NÉHÁNY NAP MÚLVA GYÖKERES VÁLTOZÁS JÖN AZ IDŐJÁRÁSBAN! ÉLVEZD KI AZ UTOLSÓ NAPSUGARAKAT, MERT ELŐBB KELL ELŐVENNED A TÉLIKABÁTOD, MINT HITTED! ITT A LESÚJTÓ ELŐREJELZÉS >>>

Élvezhetjük még az utolsó nyári napsugarakat

A csúcshőmérséklet 16 és 21 fok között alakul – írta a met.hu.

A több órás napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők egyaránt lehetnek az égen, ugyanakkor csapadék nem valószínű.

A keleti, délkeleti szél főként az északkeleti területeken élénkül meg, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A csúcshőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Késő estére 8 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés: péntek reggeltől péntek éjfélig

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Országos előrejelzés: szombat

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Országos előrejelzés: vasárnap

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: hétfő

Fokozatosan megnövekszik, estére mindenütt meg is vastagszik a felhőzet, északon este már eshet az eső, záporeső. A déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: kedd

Borult idő várható sokfelé esővel, estefelé északnyugaton, nyugaton szakadozik fel a felhőzet. A délnyugati, majd az északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szerda

Gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé számíthatunk esőre, záporra. Az északnyugati szél a Dunántúlon viharos lesz, másutt az északi szél erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű.

Forrás cikk : met.hu

error: Content is protected !!