Nincs többé óraleolvasás – így fizetjük a villanyszámlát!

Nincs többé óraleolvasás – így fizetjük a villanyszámlát!

Nincs többé óraleolvasás – így fizetjük a villanyszámlát! Az E.ON Hungária Csoport jelentős lépést tesz az energiahatékonyság és az ügyfélszolgáltatás terén.

Friss hírek >>>

A cégcsoport csütörtökön bejelentette, hogy mintegy 10,1 milliárd forintból több mint 165 ezer új okosmérőt telepít szolgáltatási területén.

Ezek a modern mérőórák képesek távolról leolvasni az adatokat, így a fogyasztóknak már nem kell a villanyórák leolvasásával foglalkozniuk. Ez egy komoly könnyebbség mind a lakosságnak, mind pedig az energiaellátó vállalatnak.

Az okosmérők nem csupán a fogyasztói kényelmet növelik, hanem a fenntartható energiafogyasztás irányába is lépést jelentenek.
A beruházás segíti a felelősségteljes energiafelhasználás kultúrájának kialakulását, ami a fenntarthatóság szempontjából létfontosságú.

Guntram Würzberg, az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy ez a fejlesztés nem csupán a szolgáltatás minőségét javítja, hanem elősegíti az energiaátalakulást is. Az E.ON tervei között szerepel további jelentős befektetések megvalósítása a középtávú időszakban, összesen 1 milliárd euró értékben.

Az okosmérők tovább lépnek a hagyományos villanyóra szerepén, valóságos információközpontokként működnek, amelyek naprakész adatokkal szolgálnak.

Ez lehetővé teszi az energiaellátó vállalatok számára, hogy hatékonyabban nyomon kövessék és kezeljék az energiafelhasználást, javítva ezzel a szolgáltatás minőségét és az ügyfélelégedettséget.

Az új okosmérők telepítése egy fontos lépés az energiaipar digitalizációjában és modernizációjában, ami hosszú távon hozzájárulhat a fenntarthatóbb és hatékonyabb energiafelhasználáshoz.

error: Content is protected !!