Személyi kölcsön igénylés minimálbérre munkáltatói igazolás és költségek nélkül >>>

Személyi kölcsön igénylés minimálbérre munkáltatói igazolás nélkül >>>

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Személyi kölcsön (hitel) minimálbérre munkáltatói igazolás nélkül !

A jövedelem igazolás nélküli személyi kölcsön csak abban az esetben adható ha ingatlant kínál fedezetkén. Ez a személyi kölcsön forma is magasabb hitelösszeg felvételét teszi lehetővé akár 40 millió forintig. Ez a személyi kölcsön is lehet hosszabb futamidejű , lehetőség van 30 évre is igényelni. Ez a típusú személyi kölcsön azoknak ajánlott , akik megfelelő értékű ingatlant tudnak felajánlani hitel fedezetül, és hosszú időn keresztül is megbízható és rendszeres anyagi forrással rendelkeznek.

Mikor forduljunk a bankhoz személyi kölcsönért?

  • Ha maximum 1-2 millió forintos hiteligényünk van, amelyhez nem szeretnénk, vagy nem tudunk ingatlan, illetve egyéb típusú fedezetet biztosítani, de a hitel visszafizetésére megfelelő jövedelemmel rendelkezünk,
  • Ha meglévő kölcsönünket szeretnénk kedvezőbbre cserélni, vagy több tartozást egy hitellel kiváltani.
  • NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Mire számítsunk a hitelbírálatkor?

Szerencsére nem jár túl sok dokumentum szükséglettel egy személyi kölcsön igénylése. Találunk olyan ajánlatot is, ahol még a munkáltatói igazolás kitöltése sem szükséges. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy nem kell hozzá munkabért, vagy nyugdíj típusú jövedelmet igazolni! Bankszámlakivonat mindenképpen szükséges hozzá, amelyen egyértelműen beazonosítható jövedelemnek kell szerepelni. Mivel fedezetlen hitelről van szó, szigorú szemmel vizsgálják a bankszámlán történő mozgásokat, és hogy az esetleges egyéb hiteltörlesztések pontosan történnek-e.

A jövedelmet nem muszáj a választott bankhoz utaltatni, de legalább egy hiteltörlesztésre szolgáló bankszámlát többnyire nyitni kell. Szabadfelhasználású személyi hitel esetén az összeget is erre a bankszámlára kapjuk meg, amelyből az induló költséget jellemzően levonják. Ez lehet hitelbírálati díj, vagy folyósítási jutalék, esetleg szerződéskötési díj.

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Az igénylés feltétele, hogy az igénylő

  • Devizabelföldi természetes személy, aki a 21. életévét betöltötte és jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik.
  • Legalább 6 hónapos, legfeljebb 2 munkahelyen eltöltött, folyamatos munkaviszonyból származó, a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő, igazolt, rendszeres jövedelemmel rendelkezik
  • Nem szerepel mulasztással vagy visszaéléssel a KHR rendszerben.
  • Megfelel a bank hitelbírálati feltételeinek, valamint birtokában van az előírt dokumentumoknak.
  • A bank bizonyos esetekben adóstárs bevonását kérheti, illetve az adóstárs bevonását kötelezően előírhatja a hitelbírálat eredményétől függően.
  • Az igénylésnek nincs felső korhatára, azonban ha a kért hitel/kölcsön futamideje alatt Ön betölti, illetve az igényléskor már betöltötte a 70. életévét, úgy a bank további adóstárs bevonását kérheti.
  • NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Az OTP személyi kölcsön – szabadon bármire felhasználható, már 100 000 forinttól igényelhető , de a rendszeres havi jövedelmének a tízszeresét is elérheti a személyi kölcsön összege. Amennyiben Ön alkalmazottként dolgozik és a rendszeres munkabére eléri a nettó minimálbér összegét, ami az otp-nél vezetett folyószámlára érkezik , úgy Ön a személyazonosító igazolványa bemutatása ellenében is igényelhet személyi kölcsönt. Az otp személyi kölcsön mellé díjmentes hitelfedezeti biztosítás tartozik. Ajánlott azoknak ez a személyi kölcsön, akik kisebb összegű hitelt szeretnének felvenni és folyószámlával rendelkeznek az otp banknál. További információk

Jövedelemigazolás benyújtására mind fedezet bevonása nélküli személyi kölcsönök, mind ingatlan fedezete mellett nyújtott jelzáloghitelek igénylése esetén szükség van. Azonban míg jelzáloghitelek igénylésekor sok esetben elegendő, ha az adós legalább háromhavi munkaviszonnyal rendelkezik jelenlegi munkahelyén, addig a legtöbb pénzintézetnél elvárás, hogy a személyi hitel igénylője legalább hat hónapos munkaviszonnyal rendelkezzen.

Amennyiben hitelét ingatlanfedezet bevonása nélkül szeretné megoldani, akkor jövedelemigazolás benyújtására természetesen ebben az esetben is mindenképpen szükség van. Személyi kölcsön igénylés során a jövedelem vizsgálat lényegesen szigorúbb, hiszen ebben az esetben a bank fedezet az igénylő nettó jövedelme és a fizetési múltja. Fedezet nélküli személyi hitelek esetén a maximális hitelösszeg nem lehet több,, mint az igénylő nettó jövedelmének 6-8 szorosa. A meglévő hitelek havi törlesztő részletei természetesen csökkentik az igényelhető kölcsön összegét.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!