Tegnap délután egy idős nő Kecskeméten leugrott a 9. emeletről. Adósságok miatt vetett véget az életének!

Tegnap délután egy idős nő Kecskeméten leugrott a 9. emeletről. Adósságok miatt vetett véget az életének!

Hétfőn kora délután a Petőfi Sándor utca szalagházának egyik emeleti erkélyéről egy idős hölgy a mélybe vetette magát- írja a blikk

Az asszony a Petőfi Sándor utcával párhuzamos Kiskert térre néző folyosóról ugrott ki, majd az erkély alatti tetős részre zuhant.

Az épület közelében éppen munkások dolgoztak, akik közül az egyikük – miután meghallották a hatalmas csattanást – felment a tetőre megnézni mi történt. A munkás elmondása szerint úgy látta, hogy az idős hölgy fejjel lefelé csapódott a tetőnek, aminek következtében azonnal életét vesztette.

Jelenleg a hatóságok feltételezése szerint a nő szándékosan vetett véget az életének. A Kecskeméti Rendőrkapitányság a rendkívüli halál körülményeit vizsgálja.

Egy kommentelő szerint idős létére bele csöppent pár évvel ezelőtt egy svájci frank alapú hitelbe, amit már nem tudott fizetni, és elárverezés várt az ingatlanjára a felgyülemlett tartozás miatt.

Be the first to comment on "Tegnap délután egy idős nő Kecskeméten leugrott a 9. emeletről. Adósságok miatt vetett véget az életének!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*