ÚJRA VISSZAKÜLDENÉK A MUNKÁBA A NŐK 40 PLUSZ PROGRAMMAL NYUGDÍJBA VONULT NŐKET!

MEGDÖBBENTŐ JAVASLAT >> A KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJ LÉTE A TÉT!

AZ OECD vagyis a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet jelentést adott ki, melyben értékelte Magyarország jelenlegi helyzetét, haladását, a gazdagsági folyamatokat melyek jelenleg zajlanak! Összességében azt írták, hogy jó irányba halad az ország, sok ajánlásnak tettünk eleget és fejlődünk, viszont a szervezet egy nagyon durva javaslattal állt elő.

Az nem titok senki számára, hogy Magyarországon nagyon nagy a munkaerőhiány és ennek csökkentéséért mindenképpen kell tenni valamit, mert nem lesz jó vége.

Nos ezt az OECD is így gondolja, véleményük szerint nagyon sok nyugdíjast kell visszahozni a munkába, de nem akárhogyan!

MEG KELL SZÜNTETNI A NŐK 40 PLUSZ programot, vagyis a nők korkedvezménnyel történő nyugdíjazását.Tény,a mi tény, hogy nagyon sok életerős, munkáját tökéletesen, nagy tapasztalattal végezni tudó hölgy megy ezzel a programmal nyugdíjba, de ez a magyar kormány ajándéka volt a magyar asszonyoknak, amit most el akarnak töröltetni!

AZ OECD elismerését fejezte ki a a nyugdíjkorhatár 65 évre emelését illetően 2022-ben. (Ez azt jelenti, hogy az 1957-ben születettek már 65 évesen mennek nyugdíjba, de a korhatár emelése az 1952-ben születetteknél kezdődik.

AZ OECD szerint az idősebb embereknek is a magyar munkaerőpiacon kell maradniuk!

AZ OECD SZERINT AMIN MAGYARORSZÁGNAK VÁLTOZTATNIA KELL >>>

1. el kell törölni végleg a NŐK 40 Plusz programot
2. Folyamatosan emelni kell a nyugdíjkorhatárt, ahogyan a várható élettartam is emelkedik
3. Támogtaást kell adni az élethosszig tartó tanuláshoz, hogy a nyugdíjasok is hatékonyabban dolgozhassanak

Pár adat a NŐK 40 Plusz Programról >>>>

2011. január 1-jén vezették be a programot, mely szerint a nők nagymama nyugdíjba mehetnek 40 év szolgálati idő után.Teljes összegű öregségi nyugdíjat jelent a program számukra még a nyugdíjkorhatár elérése előtt!

A nyugdíjkorhatár előtt 3-5 évvel már teljes összegű nyugdíjat kapnak, ami a nemzetközi körkép szerint csak 30%-os nyugdíjcsökkenés mellett lenne kivitelezhető!

Minden évben több tízezer nő él a lehetőséggel.

a 2016 végi adatok szerint már több mint 180 ezer nő ment korengedményesen nyugdíjba a nők 40 programmal

AZ átlag életkor, amikor nők nagymama nyugdíjba mennek az 58-60 évre tehető, ilyenkor körülbelül 110 -120 ezer forint a kezdő nyugdíjuk. 2016-ban a magyar államnak ez 195,5 milliárd forintjába került, ami a teljes nyugdíjkiadás 6,4%–át jelenti.-írja a privatbankar.hu

error: Content is protected !!