50 ezer forint bérkiegészítést kaphatsz a fizetésed mellé >>> Így kapod meg:

50 ezer forint bérkiegészítést kaphatsz a fizetésed mellé >>>

MOSTANTÓL 35-50 EZER FORINTOT VAGY MÉG TÖBBET KAPHATNAK A FIZETÉSÜK, MUNKABÉRÜK MELLÉ A DOLGOZÓK! SZINTE SEMMIT NEM KELL TENNI ÉRTE ÉS MÉG A FŐNÖKÖDNÉL IS JÓ PONTOT KAPSZ! MUTATJUK A RÉSZLETEKET…

Akár 35-50 ezer forintot is kaphattok a munkahelyetektől – megmutatjuk, hogyan!Egyre több cég toborzási bónusszal próbál munkaerőt szerezni. A bérrendezés kevés volt az új dolgozók megnyerésére.Egyelőre nem segített a munkaerőhiányon sem a magán-, sem az állami szektorban a bérrendezés, ezért egyre több vállalat úgynevezett toborzási bónusszal próbál munkaerőt szerezni, a MÁV-nál például 35 ezer forint jár annak a dolgozónak, akinek sikerül új munkavállalót beszerveznie a vasúttársasághoz – írta a Magyar Idők hétfőn.

A munkavállalói ajánlást a hiányszakmáknál vezetik be, bármely dolgozó toborozhat ismeretségi köréből, ehhez mindössze egy ajánlószelvényt kell kitöltenie. A toborzó az említett összeget abban az esetben kapja meg, ha a jelöltet felveszik, lejár a próbaideje és a munkakörhöz kapcsolódó követelményeket teljesíti. A vasútnál kilenc ilyen munkakört hirdettek meg – írta a lap a MÁV belső hírlevele alapján.

A magánszektorban már régóta gyakorlat a munkaerő-toborzásáért a dolgozóknak járó bónusz – mondta a Magyar Időknek Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke. Az eljárás nem ütközik a jogszabályokba még abban az esetben sem, ha máshonnan csábítják át az adott vállalathoz a munkavállalókat.

Az ajánlási bónusz mértéke az ezt alkalmazó cégeknél több tízezer forint is lehet, van olyan vállalat is, ahol a dolgozó akár a 40-60 ezer forintot is megkapja sikeres toborzásáért – írta a lap. – Forrás : hirado.hu

Be the first to comment on "50 ezer forint bérkiegészítést kaphatsz a fizetésed mellé >>> Így kapod meg:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*