72 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatás jár mindenkinek! Itt igényelheti:

72 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatás jár mindenkinek! Itt igényelheti:

Hírek >>> Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?

Tudta, hogy önnek is jár az akár évi 72.000 forintos, vissza nem térítendő állami támogatás akár tíz éven keresztül?
Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?

Kisebb összegű, de rendszeres megtakarítás segítségével számos célt (legyen szó új vagy használt lakás vásárlásáról, ház vagy házzal egybeépített garázs építéséről, vagy csupán kert- illetve terasz kialakításáról, felújításról) tudunk megvalósítani.

A megtakarításokat az állam 30%-kal, legfeljebb évi 72.000 Ft értékben támogatja (az EBKM értéke állami támogatással 4,60-10,56%, állami támogatás nélkül -1,68-0,23%). Egy lakásszámlával akár 8 millió Ft is rendelkezésünkre állhat.

Lakás-takarékpénztári konstrukció alanyi jogon járó állami támogatással

Léteznek olyan lakás-takarékpénztári konstrukciók, melyek folyamatosan rendelkezésre állnak, és alanyi jogon járó állami támogatás igénybevétele mellett kedvező finanszírozási segítséget tudnak nyújtani felújításra, bútorokra, festésre stb.

A lakás-takarékpénztári konstrukció előnyei:

A saját megtakarítás után alanyi jogon vehető igénybe 30%-os mértékű, személyenként maximum évi 72 ezer forint összegű állami támogatás, pályázat és minden egyéb adminisztrációs teher nélkül. A személyenkénti állami támogatás közeli hozzátartozók esetében összevonható, így többszöri évi 72 ezer forint támogatás vehető igénybe.

A napenergia-hasznosító rendszer árának csak kb. 75%-át kell kifizetni, és azt is csak részletekben, a választott futamidőtől függően 4-6-8-10 év alatt. Előfinanszírozási lehetőség igényelhető, ami lehetővé teszi a napenergia-hasznosító rendszer akár önrész nélküli, három hónapon belüli megvalósítását.

Az előfinanszírozás kamatköltségét általában fedezi a megvalósult napenergia-hasznosító rendszer által elért villanyszámla-megtakarítás. A lakás-takarékpénztári konstrukció kiszámítható és megbízható, törvény által szabályozott, a betétállományt az Országos Betétbiztosítása Alap garantálja, az előfinanszírozás kamata pedig előre meghatározott, fix és forint alapú.

4 Comments on "72 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatás jár mindenkinek! Itt igényelheti:"

  1. hogy lehet ezt igenyelni ez a 72 ezer forintot mik a feltételel???

  2. Budai Monika | 2017-02-21 at 06:50 | Válasz

    Hol lehet igènyelni

  3. Zsoldos Kinga | 2017-02-21 at 08:12 | Válasz

    Szisztok nekem is jol jöne segitcsetek hogy hol tudnam intezni eszt a 72 ezret. Köszönom a segicseget.

  4. Egyszerű. Kell egy 10 eves lakástakarék szerződés havi 20 000 Ft befizetéssel és megkapod. Ja igen még egy fontos tudni való csak a 10. Év végén kapod meg és csak meghatározott célból használhatod fel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*