FŰTÉSTÁMOGATÁS NYUGDÍJASOKNAK JANUÁRTÓL! – 115 EZER FORINTOS NYUGDÍJ ALATT JÁR !

FŰTÉSTÁMOGATÁS NYUGDÍJASOKNAK JANUÁRTÓL! – 115 EZER FORINTOS NYUGDÍJ ALATT JÁR ! – igényelni kell nem automatikusan jár

Mutatjuk a részelteket

A nyugdíjasoknak fűtéstámogatást ad januártól a zuglói önkormányzat. A fűtéstámogatás összege felmenő rendszerű lesz, amit igényelni kell majd a zuglói

Azok vehetik igénybe, akiknek öregségi nyugdíja nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négyszeresét. Az intézkedés 12 ezer nyugdíjast érint a kerületben

A nyugdíjasoknak fűtéstámogatást ad januártól a zuglói önkormányzat. Az időszaki támogatás sokat segíthet az alacsony jövedelmű szépkorúaknak a téli hónapok anyagi nehézségeinek enyhítésében. A fűtéstámogatás összege felmenő rendszerű lesz, amit igényelni kell majd a zuglói nyugdíjasoknak. Azok vehetik igénybe, akiknek öregségi nyugdíja nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négyszeresét. Az intézkedés 12 ezer nyugdíjast érint a kerületben.

Megemelte a képviselő-testület idei utolsó rendes ülésén az éves gyógyszertámogatás és a méltányossági jövedelemhatár mértékét. Mostantól a jövedelemhatár háztartásonként 85 ezerről 114 ezer forintra emelkedik, az éves támogatás mértéke pedig 120 ezer forint lesz. 2016 novemberének végéig 212 zuglói háztartás kapott gyógyszer támogatást.

Forrás: nyugdij.hu

2 Comments on "FŰTÉSTÁMOGATÁS NYUGDÍJASOKNAK JANUÁRTÓL! – 115 EZER FORINTOS NYUGDÍJ ALATT JÁR !"

  1. Klárik Zoltán | 2017-01-28 at 15:43 | Válasz

    Azért már Magyarországra is vonatkozhatna ez a törvény, nem csak Zuglóra!!! 👿 👿 👿

  2. Nagyon jó lenne a fűtés támogatás,de sajnos én még semmiféle segélyt vagy támogatást nem kaptam . Szeretném megtudni, hogy pontosan hol lehet igényelni . Martfűn lakom és nagyon nagy a gáz számlám: egyedül kell fizetni egy nyugdíjból.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*