Gázórások figyelem >>> Fontos közleményt adtak ki!

GÁZÓRÁSOK FIGYELEM! >> MINDEN GÁZÓRA TULAJDONOSNAK FONTOS KÖZLEMÉNYT ADTAK KI!

Időnként előfordul, hogy valamelyik szolgáltató nevével visszaélnek.Újabb trükkös szakemberek jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Heves megyei Rózsaszentmártonban próbáltak készülék korszerűsítés címén pénzt beszedni.

A csalók a társaság megbízottainak adva ki magukat igyekeznek megkárosítani az ügyfeleket – közölte a Privátbankárral a Tigáz.A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

Az ilyen gázórást ne engedd be, mert durván át akar verni!

Jelezd a szolgáltatónak ha így jártál!

Tigáz-DSO ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati irodák, elérhetőség, ügyintézés

Levelezési cím:
4201 Hajdúszoboszló Pf. 291.

E-mail cím:
ugyfelszolgalat.tigazdso@tigaz.hu

Telefonos ügyfélszolgálat:
06 (80) 180-380

A Tigázról >>>

A földgázellátást szabályozó 2003. évi XLII. törvény, valamint a 2003/55/EK. Európai Parlamenti és Tanácsi irányelv előírásai értelmében a TIGÁZ Zrt. az energia- és gázpiac teljes liberalizációja során létrehozta a TIGÁZ-DSO Kft.-t, amely önállóan látja el az elosztói tevékenységet.

A TIGÁZ-DSO Kft. a jogszabályokban előírt szakmai feladatain túl az önálló társasági működéshez és belső döntéseihez szorosan kötődő feladatokat végzi.

A TIGÁZ-DSO Földgázelosztó Kft. 2007. július 1-én jött létre földgáz elosztási tevékenység végzésére, melyre a Magyar Energia Hivataltól kapott engedélyt
2015. december 31.: Társaságunk 1092 településen, megközelítőleg 33 720 km hosszú földgázelosztó hálózatot üzemeltet, 1 230 000 felhasználó részére biztosítja a földgázt.

error: Content is protected !!