KÉSŐBB JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK ÁPRILISBAN >>> MUTATJUK MIKOR KAPOD MEG A PÉNZT!

KÉSŐBB JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK ÁPRILISBAN >>> MUTATJUK MIKOR KAPOD MEG A PÉNZT!

CSALÁDOK FIGYELEM! ÍGY SZÁMOLJATOK! KICSIT KÉSŐBB JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK ÁPRILISBAN!

Megszokhattuk, hogy a családi pótlék általában a hónap első napján jön, vagyis egészen pontosan akkor utalják, a szerencsésebbek pedig már másnak, azaz minden hónap 2-án le is vehetik a bankszámlájukról! De ne feledjük, hogy a törvény szerint a családi pótlék és az egyéb pénzbeli családtámogatási ellátások utalása, mint a GYES, A GYET vagy a fogyatékossági támogatás utalás minden hónap első munkanapján esedékes! Nos mivel idén áprilisban ez pont szombatra esik, így a családi pótlékot és többi pénzt is csak 3-án fogják kiutalni, így a családok csak április 4-én ÉS 5-én vehetik le a számlájukról, illetve akik postán kapják azok szokásos módon április 10-e körül számítsanak rá!

Ezt sajnos nem szabad a jelenlegi káoszos helyzetben készpénznek venni, ugyanis talán már mindenki tudja, de könnyen lehet, hogy sokaknak fel sem tűnt, hogy most már a Nyugdíjfolyósító utalja ezeket a pénzeket és az átállás miatt még mindig zavaros a helyzet, így ezen a néhány napon túl, akár további néhány nap csúszás is előfordulhat!

Tehát röviden :

Családi pótlék utalás napja : 2017. április 3.
Bankszámlán történő jóváírás : 2017. április 4 és 5 banktól függően.
Postai kézbesítés : 2017. április 10.-ig

Bármikor lehetősége van megváltoztatni a kézbesítés módját, kérhet bankszámlára utalást és postai kézbesítést is! Minden családtámogatási ügyet intézhet elektronikusan, postán vagy személyesen is.A kérdésben a megyei járási hivatalok az illetékesek, hozzájuk kell fordulni. További információk >>>

error: Content is protected !!