Magyar Péter körül megint áll a bál!

Magyar Péter körül megint áll a bál!

A TISZA Párt frontembere nem nevezte meg két segítőjét, de azt mondja, munkaügyi bírósághoz fordulnak az ügyükben.

Kapcsolódó – Magyar Péter >>

Nem csak Tarr Zoltánt rúgták ki állami munkahelyéről azt követően, hogy felszólalt Magyar Péter tüntetésén, hanem csak a múlt héten két további pártbeli segítőjét is kirúgták a munkahelyéről – jelentette be Magyar Péter a pénteken, a Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésen, szembeállítva ezt azzal, hogy Orbán Viktor szerint Magyarországon senkit nem ér retorzió a véleménye miatt.

A 24.hu riportere rákérdezett Magyarnál a beszéd után, hogy ki a két kirúgott kolléga, lehet-e ismerni a nevüket és mivel foglalkoztak. Magyar annyit mondott, egyikük kommunikációs szakember volt, másikuk jogász, de a nevüket nem mondja meg, viszont mivel szerinte jogszerűtlenül rúgták ki őket, a munkaügyi bírósághoz fordulnak majd.

A riporter kérdésére azt még hozzátette, ők nem a próbaidejüket töltötték. Tarr Zoltán ugyanis az állami cégnél, amelynél dolgozott, még próbaidős volt. Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón erre hivatkozva hárította el az ezzel kapcsolatos kérdéseket, mondván, a próbaidő alatt bárkit indoklás nélkül el lehet küldeni.

 

error: Content is protected !!