Világvége: hétévnyi szenvedés vár ránk hétfőtől

Világvége: hétévnyi szenvedés vár ránk hétfőtől

Ideje, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert elszabadul a pokol! – állítja egy finoman fogalmazva is kétes hírnévre szert tett asztronómus. Dave Meade apokalipsziskutató és számmisztikus szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás, ám a Föld és az élet nem semmisül meg azonnal: a hangzatos hétévnyi szenvedés vár ránk a végső megsemmisülésig – írja több külföldi portállal egyetemben az Express.

Meade szerint természeti katasztrófák tömkelege fogja el­pusztítani a bolygót. Földrengések, cunamik, hurrikánok – csak néhány dolog, ami elviselhetetlenné teszi majd az életet. Véleménye szerint ennek a nyomait láthatjuk már most: Amerikát sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig hatalmas földrengés rázta meg nemrég.

MI AZ A NIBIRU?

Egy feltételezett bolygó a naprendszerünkben, amelyet két csillagász – miután megvizsgálták az Uránusz ésa Neptunusz mozgását – hibás alapokon nyugvó matematikai számításai alapján valószínűsítettek. A tévedés ellenére a misztikus bolygó gyökeret vert a köztudatban, olyannyira, hogy egy amerikai újságíró külön legendát körített az égitest köré.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
error: Content is protected !!