FRISS! Április 15-től ILYEN EGYSZERŰ MÓDON igényelhető a 2,5 milliós támogatás családi házakra és lakásokra! Mutatjuk a részleteket: – OSZD MEG, hogy ismerőseid is tudjanak róla!

FRISS! Április 15-től ILYEN EGYSZERŰ MÓDON igényelhető a 2,5 milliós támogatás családi házakra és lakásokra! Mutatjuk a részleteket: – OSZD MEG, hogy ismerőseid is tudjanak róla!

Több mint 2 millió forintot kap 2018. április 15-től minden magyar család lakása vagy családi háza felújítása, korszerűsítése céljából. Mutatjuk a részleteket:

Az Európai Unió által finanszírozott ‘Otthon Melege Program’ keretében 10 milliárd forint támogatást vehet igénybe a magyar lakosság. A támogatás mindenkinek jár, nem kell hozzá gyerek vagy bármilyen egyéb kötelezettségvállalás.

A támogatás az egész országra kiterjed, melyet társasházak és lakásszövetkezetek is megigényelhetnek. Nincs szükség önerőre, sem hitelvállalásra. Ha szeretné megszépíteni, felújítani vagy korszerűsíteni otthonát idén április 15-től megteheti. Az igényléseket a helyi önkormányzatoknál kell leadni. Személyigazolvány, lakcímkártya bemutatására és a NAV-nál igényelhető köztartozásmentesség igazolására szolgáló, NULLÁS IGAZOLÁSRA van szükség.

Jelentős embertömegre lehet számítani a következő 1 hónapban az igénylések miatt, ezért az önkormányzatok kérik a lakosság türelmét és szíves együttműködését.

Ha hasznosnak találod a cikk mondanivalóját,  OSZD MEG, hogy ismerőseid is tudjanak róla!

2 Comments on "FRISS! Április 15-től ILYEN EGYSZERŰ MÓDON igényelhető a 2,5 milliós támogatás családi házakra és lakásokra! Mutatjuk a részleteket: – OSZD MEG, hogy ismerőseid is tudjanak róla!"

  1. Makkai Zoltánné | 2018-04-14 at 12:40 | Válasz

    Jó napot mi nagyon szeretünk volna pályázni de azt monták a hivatalba hogy ehez is önerö kellesz és sajnos mi eröl is lemaradunk mert nekünk anyi pénzünk nincs hogy meg tudnánk csinálni mert tetöcserére szeretnénk pályázni és központifütést szeretnénk jó lenne ezt tudni mert akkor pályáznánk köszönöm a segítséget

  2. Fekete Józsefné | 2018-04-17 at 08:35 | Válasz

    Választ szeretnénk arra kapni, hogy a házunk tetőszerkezetére,amelyben a falécek nagy része el vannak gombásodva, puhulva,félő, hogy a cserép súlya alatt megroggyan, lehet-e igényelni ezt az állami támogatást, mivel a teljes faszerkezet cserét és a tetőcserép átrakást 2,5 milliónál többért vállalnák a tetőfedők!

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


14 + tíz =

error: Content is protected !!