OLYAN TÁMOGATÁS JÖN KARÁCSONY ELŐTT, AMIRE GONDOLNI SEM MERTÜNK! MINDENKINEK SEGÍTENI FOG! TÁJÉKOZÓDJ ITT A TUDNIVALÓKRÓL >>

OLYAN TÁMOGATÁS JÖN KARÁCSONY ELŐTT, AMIRE GONDOLNI SEM MERTÜNK! MINDENKINEK SEGÍTENI FOG! TÁJÉKOZÓDJ ITT A TUDNIVALÓKRÓL >>

Az egyik közösségi oldalon indult egy kezdeményezés, amelynek a lényege, hogy ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel.Az első próba már meg is történt október 27-én, de Karácsony előtt újabb nagyszabású akcióra készülnek!

Hogyan is jutot ilyen eszébe valakinek? sajnos egy nagyon szomorú és igazságtalan történet álla háttérben!A főszervező hölgy Gulyás Lídia, az elhatározása akkor született, amikor egy barátjának testvérét holtan találták, 70 késszúrással a testén.

Annyira megrázták a történtek, hogy szinte undorodott a világtól – s azért, hogy legyőzze ezt az érzést, kitalálta a 70 kedves üzenetet.

Így írtak az előző alkalomról >>>

Annyira jól sikerült az első alkalom és olyan elképesztő volt a visszajelzés, hogy egyszerűen nem állhatunk meg. Újra összegyűlünk több helyen is, hogy kisebb-nagyobb csoportokban írjunk inspiráló, bátorító üzeneteket, amiket az ország különböző pontjain kiaragaszthatunk!

De miért is?

Mert több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte.

Forrás cikk : pályazatfigyelo.hu

error: Content is protected !!